Job Description
More info about this Showroom Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ankit Automobiles will provide a salary in the range of 15000 INR to 15001 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ankit Automobiles expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ankit Automobiles expects the candidate to have the following skills: Car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ankit Automobiles expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ankit automobiles, indore, dhar road, betma depalpur,near by betma guruduwara ,pin -364515.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ankit Automobiles expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Showroom Sales position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Dhar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
