Menu

Showroom Sales

Location: Khurja, Uttar Pradesh

Category: Counter Sales Jobs

Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store.

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Parx Exports Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Parx Exports Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Parx Exports Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: K. P. Market kawari Bazar Khurja 203131

District Bulandshahr.

8. What are the timings of this job?

Ans. Parx Exports Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website