Job Description
More info about this Signboard Cleaning Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mr Jet - Your Signage Spa will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mr Jet - Your Signage Spa expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mr Jet - Your Signage Spa does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G11 mewad pattanwala compound opp shreyas cinema Ghatkopar west Mumbai 86.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mr Jet - Your Signage Spa expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 06:30 pm 6 days a week with one common day off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Signboard Cleaning Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Thane offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.
