Job Description
We Are Seeking A Talented Php And Codeigniter Developer To Join Our Dynamic Team. As A Php And Codeigniter Developer, You Will Be Responsible For Developing And Maintaining Web-Based Applications Using Php And Codeigniter Frameworks. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : PHP | SQL, Web, Full Stack
More info about this Software Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. EMITRANS LOGISTICS will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. EMITRANS LOGISTICS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. EMITRANS LOGISTICS expects the candidate to have the following skills: Full stack, Php, Sql, Web.
6. How much experience is required for this job?
Ans. EMITRANS LOGISTICS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Taratala Road Webel it park.
8. What are the timings of this job?
Ans. EMITRANS LOGISTICS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Software Developer position is now open for candidates interested in the Software Developer Jobs sector. This role in Kolkata, West Bengal offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Software Developer Jobs is a plus.
