Job Description
More info about this Software Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Legitmind Corporate Services LLP will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Legitmind Corporate Services LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Legitmind Corporate Services LLP expects the candidate to have the following skills: .net, Android, Backend, Front end, Full stack, Information security, Ios, Java, Oracle, Php, Python, Sap, Seo, Sql, Tester, Web.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: N0.+7, F8, Nathigam Complex, First Floor, N.S.K Road, Kodambakkam, Chennai-24.
8. What are the timings of this job?
Ans. Legitmind Corporate Services LLP expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Software Developer position is now open for candidates interested in the Software Developer Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Software Developer Jobs is a plus.
