Job Description
More info about this Software Support Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fusil Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fusil Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fusil Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Billing process, Computer, Email, Inventory management, Manage operations, Ms power point, Ms word, Procurement, Purchasing, Quotation management, Stock management, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PlotNo-18, Rajarani Colony, Tankapani Road,Near Aadeipadma's Vasundahara Apartment,Bhubaneswar,Odisha-767038.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fusil Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10.30 am - 8:00pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Software Support Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Tankapani offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
