Job Description
More info about this Solar Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Attrib Systems will provide a salary in the range of 7000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Attrib Systems expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Attrib Systems does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Attrib Systems expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 52, Ground Floor, Pon Sivalai Illam, Stanes Road II Street Odakadu, Avinashi Road, , Coimbatore-641602, Tamil Nadu, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Attrib Systems expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Solar Technician position is now open for candidates interested in the Technician Jobs sector. This role in Tamilnadu offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Technician Jobs is a plus.