Menu

South Indian Cook

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Cook / Chef Jobs

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

Location :

Ajmer Road

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Restaurant Experience

More info about South Indian Cook Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Deliz Pizza will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Deliz Pizza expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Deliz Pizza expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Deliz Pizza expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1, Mahapura Bus Stand, Near Hemant Traders, Ajmer Highway, Jaipur.

8. What are the timings of this job?

Ans. Deliz Pizza expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website