Menu

South Indian Cook

Location: Saligao, Goa

Category: Cook / Chef Jobs

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian, Restaurant Experience

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Cafe Aguada will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Cafe Aguada expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Cafe Aguada expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, South indian.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Cafe Aguada expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop 2, Sinquerim, Candolim, Goa.

8. What are the timings of this job?

Ans. Cafe Aguada expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website