Job Description
Rs. 20000 - Rs. 38000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Pitampura
Working Hours :
10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Swedish Massage, Deep Tissue Massage Doorstep Service.
More info about Spa Body Massage Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Love Spa will provide a salary in the range of 20000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Love Spa expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Love Spa does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pitampura Delhi - 110034.
8. What are the timings of this job?
Ans. Love Spa expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Spa Body Massage position is now open for candidates interested in the Beautician Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Beautician Jobs is a plus.
