Menu

Store Helper

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Helper Jobs

Salary Range :

Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

M I Road

Working Hours :

10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday

Additional Info

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Folding Karna , Packing Karna , Saaf Safai Karna. Preferred Experience In : Clothes | Apparel

More info about Store Helper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Rama's will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Rama's expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Rama's expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramas shop no 146-150,1st floor , saraogi mansion, bapu bazar, m I road, jaipur.

8. What are the timings of this job?

Ans. Rama's expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - +:00 PM | Monday to Sunday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website