Menu

Store Keeper

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Helper Jobs

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

Graduate

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

2+ Years of Experience

Location :

SC Road

Working Hours :

10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Handle Stock, Manage Store Staff And Store Work. Maintain Records And Work On Computer. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Store Keeper Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. SB INFOTECH will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. SB INFOTECH expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. SB INFOTECH does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. SB INFOTECH expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 42-A, AMBER TOWER, S.C.ROAD,JAIPUR RAJASTHAN. RAJASTHAN. RJ.

8. What are the timings of this job?

Ans. SB INFOTECH expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website