Job Description
More info about this Tandoor Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ab chai p charcha will provide a salary in the range of 5000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ab chai p charcha expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ab chai p charcha expects the candidate to have the following skills: Non veg, Restaurant experience, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ab chai p charcha expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kankarbagh main road.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ab chai p charcha expects the candidate to work for the following hours: 2pm to 10pm | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tandoor Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Patna offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
