Job Description
More info about this Tata Ace Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nandhini Trading Agencies will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office address
Nandhini Trading AGENCIES
E232 12 4th cross street
Periyar Nagar
Chennai 82.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nandhini Trading Agencies expects the candidate to work for the following hours: 0+ am - 8 pm
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tata Ace Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Tamil Nadu offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
