Job Description
More info about this Tattoo Artist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prav Ink Tattoos will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prav Ink Tattoos expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prav Ink Tattoos does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Prav Ink Tattoos expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.1, House No.235/C, Beach, near Sun Moon Guest House, Palolem, Canacona, Goa 403702.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prav Ink Tattoos expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday`
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tattoo Artist position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Canacona offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
