Menu

Tattoo Artist

Location: Canacona, Goa

Category: MIS Executive

Advising Clients On Tattoo Size, Color, And Suitable Placement. Carefully Listening To Clients In Order To Understand Their Tattoo Ideas. Showing Clients Tattoo Designs If They Don'T Have Any In Mind. Stenciling The Chosen Designs Onto Clients' Skin And Using A Tattoo Gun To Create Permanent Designs. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Tattoo Artist Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Prav Ink Tattoos will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Prav Ink Tattoos expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Prav Ink Tattoos does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Prav Ink Tattoos expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.1, House No.235/C, Beach, near Sun Moon Guest House, Palolem, Canacona, Goa 403702.

8. What are the timings of this job?

Ans. Prav Ink Tattoos expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday`

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website