Job Description
More info about this Taxi Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aarya Tours And Travels will provide a salary in the range of 11000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aarya Tours And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aarya Tours And Travels expects the candidate to have the following skills: Bus, Company, Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Aarya Tours And Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 323 B SECTOR R MAHALAXMI NAGAR INDORE.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aarya Tours And Travels expects the candidate to work for the following hours: 08:30 am - 8:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Taxi Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Indore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
