Job Description
More info about this Taxi Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Udhayam Cabs will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Udhayam Cabs expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Udhayam Cabs expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Udhayam Cabs expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: Shop No 7, Krishnappa Building, Vegetable Market, Nagavarapalya, C V Raman Nagar, Bengaluru, Karnataka 560003.
8. What are the timings of this job?
Ans. Udhayam Cabs expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Taxi Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
