Job Description
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. St.Ann's School & Junior College will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. St.Ann's School & Junior College expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. St.Ann's School & Junior College does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. St.Ann's School & Junior College expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: St.Ann's School,Triveninagar, Talwade,Near Krishnanagar Bus stop,Nigdi,Pune..
8. What are the timings of this job?
Ans. St.Ann's School & Junior College expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 3:00 PM | Monday to Friday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Nigadi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
