Teacher
Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. For Part Time. Languages : English
More info about this Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Drone Academy will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Drone Academy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Drone Academy expects the candidate to have the following skills: English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kjatipura Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Drone Academy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday