Job Description
More info about this Technical Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F 47, Royal Plaza, Central Spine, Vidhyadhar Nagar, Jaipur-302026, Rajasthan, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Confident Dental Equipments Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Technical Sales Executive position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
