Technical Sales Executive
Job Profile - Technical Sales Executive Educational Background -Candidate Must Have Completed His Graduation In The Field Of Mechanical Engineering Or Mba Or Sales Exp In Chemical/Plastic Eng Experience & Age Criteriaa Fresher Or A Candidate With 2-3 Years Of Experience In Technical Sales Candidate Must Not Be More Than 30 Years Of Age Jo. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Technical Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. National Gas will provide a salary in the range of 50000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. National Gas expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. National Gas does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. National Gas expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2,Sai Darshan Co-op. Hsg. Society,R.K. Talreja College Road,Ulhasnagar-421001.
8. What are the timings of this job?
Ans. National Gas expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday