Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: 4, Rashmi Tanmay, Kanakia Mira Rd, Mumbai, Maharashtra 401107.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sejal Cool Services & Electrical Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday