Job Description
More info about this Tele Caller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prasoon marketing and co will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prasoon marketing and co expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prasoon marketing and co expects the candidate to have the following skills: Social media.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Prasoon marketing and co expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gudri .Hajipur 844101.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prasoon marketing and co expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tele Caller position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Saifpur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
