Job Description
Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. Marketing | Type : Mutual Funds, Sales, Outbound, Domestic, Inbound, International | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Gujarati, Hindi
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. UNICORN INFRA will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. UNICORN INFRA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. UNICORN INFRA expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Gujarati, Hindi, Inbound, International, Marketing, Mutual funds, Outbound, Real estate, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-607, TITANIUM SQUARE, THALTEJ CROSS ROAD, S.G.HIGHWAY AHMEDABAD 38005+.
8. What are the timings of this job?
Ans. UNICORN INFRA expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Thursday to Tuesday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Telecaller position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Ahmedabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
