Job Description
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Transact Global will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Transact Global expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Transact Global expects the candidate to have the following skills: English.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Transact Global , 2nd Main Rd, APMC Yard, Yesvantpur Industrial Suburb, Yeswanthpur, Bengaluru, Karnataka 560022 , opposite to Vaishnavi Sapphire mall.
8. What are the timings of this job?
Ans. Transact Global expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Telecaller position is now open for candidates interested in the Telecaller Jobs sector. This role in Telangana offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Telecaller Jobs is a plus.
