Menu

Telecaller

Location: , Maharashtra

Category: BPO Jobs

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales | Languages : English, Hindi, Marathi

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Heaven will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Heaven expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Heaven expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi, Sales.

6. How much experience is required for this job?

Ans. Heaven expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H no 1125 kharghar sector 40 taluka panvel district raigad navi mumbai 410 210.

8. What are the timings of this job?

Ans. Heaven expects the candidate to work for the following hours: 10.30am to 7.30 | weekly holiday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website