Job Description
Telecaller
J
J.K.S. Sure Services Pvt.Ltd.SATNA
Satna, Madhya Pradesh
Apply
16 hours ago
₹7T–₹14T a month
Full–time
Telecalling Office Work. Languages : English, Hindi
More info about this Telecaller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. J.K.S. Sure Services Pvt.Ltd.SATNA will provide a salary in the range of 7000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. J.K.S. Sure Services Pvt.Ltd.SATNA expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. J.K.S. Sure Services Pvt.Ltd.SATNA expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SATNA BUS STAND.
8. What are the timings of this job?
Ans. J.K.S. Sure Services Pvt.Ltd.SATNA expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Telecaller position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Satna offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.
