Job Description
₹15T–₹20T a month
Full–time
Managing The Team, Conducting Meetings, Providing Details, Solving Issues, Maintaining Records. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Telecalling Team Leader Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Fast Credit Deal will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Fast Credit Deal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Fast Credit Deal does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Fast Credit Deal expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Uma shree building gate no 2 gulab path near beej godam chomu house c scheme Jaipur- 302007.
8. What are the timings of this job?
Ans. Fast Credit Deal expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Telecalling Team Leader position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
