Job Description
More info about this Telesales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaycomm Realty will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaycomm Realty expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaycomm Realty expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi, Marketing, Mutual funds, Outbound, Real estate, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kaycomm Realty , Tejas Eternity, 3rd floor, office 301, opposite to Signature Hotel, Balewadi phata, Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kaycomm Realty expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:30 PM | Tuesday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Telesales Executive position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
