Tempo Driver
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo
More info about this Tempo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gaytri Sales Agency will provide a salary in the range of 11000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gaytri Sales Agency expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gaytri Sales Agency expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Gaytri Sales Agency expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 15. laxmi nagar socity a.k. road.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gaytri Sales Agency expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday