Job Description
More info about this Tempo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Asr Logistics will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Asr Logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Asr Logistics expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Reporting Address Koinoor parking J.K. Sawant Road, Kasaravadi, Dadar (W), Mumbai, Maharashtra 400028 Head office Address 20+ B Wing 2nd Floor Crystal Plaza New Link Road.
8. What are the timings of this job?
Ans. Asr Logistics expects the candidate to work for the following hours: +:00 PM - +:00 AM | Monday to Saturday Sunday off. Rehene ke liye jagah company degi dadar mein
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tempo Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
