Job Description
Tempo Driver
G
Grace Enterprises
Vasai-Virar, Maharashtra
Apply
6 hours ago
₹15T–₹18T a month
Full–time
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.Duty 10 Hour+Ot Extra. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo
More info about this Tempo Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grace Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Grace Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grace Enterprises expects the candidate to have the following skills: Tempo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Grace Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vasai west, Mumbai..
8. What are the timings of this job?
Ans. Grace Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tempo Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in VasaiVasantnagar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
