Three |amp| Four Wheeler Deliver Boy
Godown Se Maal Nikal Na Hai , Maal Jagha Par Lagana Hai. Mall Deliver Karna Hai, Cash & Documents Collect Karne Hai.
More info about this Three & Four Wheeler Deliver Boy Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SUNRISE MARKETING SERVICES will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SUNRISE MARKETING SERVICES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SUNRISE MARKETING SERVICES does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Behind Parag Medical, near Zambare Palace, maharshinagar, pune-37.
8. What are the timings of this job?
Ans. SUNRISE MARKETING SERVICES expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday