Job Description
Full–time
Teacher For Preschool. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Experience Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tia International will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tia International expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tia International does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tia International expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Row House 2, Bhoomi Elegant, Opp Ryan International School, Thakur Complex, Kandivali East Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tia International expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tia International | Maharashtra position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
