Job Description
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Indapur
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Merging Metal Pieces Together Using Tungsten Inert Gas (Tig) Welding Techniques. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Welder
More info about Tig Welder Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A M Dairymech Engineer will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the candidate to have the following skills: Welder.
6. How much experience is required for this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: near hotel jalsa, Satpute wasti, Indapur, Maharashtra 413106.
8. What are the timings of this job?
Ans. A M Dairymech Engineer expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tig Welder position is now open for candidates interested in the Operator & Technician Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operator & Technician Jobs is a plus.
