Job Description
More info about this Tour Operation Person Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maharaja India Tours and Events will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maharaja India Tours and Events expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maharaja India Tours and Events expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Billing process, Computer, Email, File and paperwork management, Internet surfing, Inventory management, Manage operations, Ms word, Quality control, Quotation management, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. 02, Shiv Villa Complex Tara Nagar-D, Opposite Jai Durga Nursing College, Kirni Fatak..
8. What are the timings of this job?
Ans. Maharaja India Tours and Events expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:30 pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tour Operation Person position is now open for candidates interested in the MIS Executive sector. This role in Kalwar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in MIS Executive is a plus.
