Job Description
More info about this Truck Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SIGNET MFG CO will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SIGNET MFG CO expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SIGNET MFG CO expects the candidate to have the following skills: Tempo, Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SIGNET MFG CO expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Roshan Bagh, Bhagyanagar Kadhi Samithi, Saroornagar.hyderabad-35.
8. What are the timings of this job?
Ans. SIGNET MFG CO expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 5:45pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Truck Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Saroornagar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
