Job Description
More info about this Tuition Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Winner's coaching centre will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Winner's coaching centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Winner's coaching centre expects the candidate to have the following skills: Biology, Chemistry, English, Hindi, Maths, Physics, Science.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Winner's coaching centre expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Winner's coaching centre, Koonammavu.
8. What are the timings of this job?
Ans. Winner's coaching centre expects the candidate to work for the following hours: 4:30 pm - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tuition Teacher position is now open for candidates interested in the Education Jobs sector. This role in Kochi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Education Jobs is a plus.
