Menu

Urgent Hiring Telecaller

Location: New Delhi, Delhi

Category: BPO Jobs

Urgent Hiring Telecaller, 6 Days Working Weekly, Fixed Salary

More info about this Urgent Hiring Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Sas bpo pvt ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Sas bpo pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Sas bpo pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A 42 2nd floor rajouri garden near yamha showroom.

8. What are the timings of this job?

Ans. Sas bpo pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website