Job Description
More info about this Urgent Opening For Telecalling Bank... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digicall will provide a salary in the range of 8500 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digicall expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digicall expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Marathi, Outbound.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: H kantilal compound 1st floor Near sakinaka bus stop Sakinaka.
8. What are the timings of this job?
Ans. Digicall expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Urgent Opening For Telecalling Bank position is now open for candidates interested in the Bank Jobs sector. This role in Mumbai, offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Bank Jobs is a plus.
