Job Description
More info about this Urgent Swiggy +658XXXXXX Delivery B... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SWIGGY will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SWIGGY expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SWIGGY expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai All Location Candidate Choice..
8. What are the timings of this job?
Ans. SWIGGY expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Urgent Swiggy +658680878 Delivery B position is now open for candidates interested in the Delivery Boy Jobs sector. This role in NalaSopara offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Delivery Boy Jobs is a plus.
