Menu

Urgently Hiring For Delivery Jobs

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Delivery Boy Jobs

Salary Range :

Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Male only

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

Pink City

Working Hours :

+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

No Service Charges Direct Company Earning Food Delivery Jobflexible Timingno Fixed Shiftswork In Your Free Time Onlyweekly Paymentjoining Bonus Upto Rs.10,000 Contact Us Immediately For Joining. Should Have : Bike

More info about Urgently Hiring For Delivery Jobs P... Job :

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Swiggy Instamart parcel will provide a salary in the range of 35000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Swiggy Instamart parcel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Swiggy Instamart parcel expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: pink city Jaipur.

8. What are the timings of this job?

Ans. Swiggy Instamart parcel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website