Job Description
Rs. 1+000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Electronic City Phase I
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Need To Drive The Employees Vehicle And Stack Parking Must Know The Driver. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email | Basic Excel
More info about Valet Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SECURE PARKING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 1+000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SECURE PARKING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SECURE PARKING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. SECURE PARKING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Secure Parking Solutions Pvt. Ltd. C/o CKPC OFFICE SERVICES Pvt . Ltd.. Electronics city Phase - 1, Bangalore - 100.
8. What are the timings of this job?
Ans. SECURE PARKING SOLUTIONS PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Valet Driver position is now open for candidates interested in the Data Entry Jobs sector. This role in Bangalore offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Data Entry Jobs is a plus.
