Van Delivery Boy
Salary Range :
Rs. 13500 - Rs. 14500 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mansarovar
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Van Driver Ke Sath Jana H And Delivery Krna H.
More info about Van Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Amazon will provide a salary in the range of 13500 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Amazon expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Amazon does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dwarkadheesh invsource private limited company.
8. What are the timings of this job?
Ans. Amazon expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.