Menu

Vba Sales| Showroom Executive At R|

Location: Gulbarga, Karnataka

Category: Counter Sales Jobs

Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Preferred Experience In : Promotion | B2C

More info about this Vba Sales:- Showroom Executive At R... Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Globe Mobility Pvt Ltd will provide a salary in the range of 13000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Globe Mobility Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Globe Mobility Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2c, Promotion.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vikram Goldmine, Shivajinagar, Pune, Maharashtra 585104.

8. What are the timings of this job?

Ans. Globe Mobility Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday

Apply on Company Website You will be redirected to the employer’s website