Job Description
More info about this Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Siddharth Bhanushali Advisory Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Siddharth Bhanushali Advisory Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Siddharth Bhanushali Advisory Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Home cook experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Siddharth Bhanushali Advisory Pvt. Ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-501, I-Think Lodha, Palava City, Dombivli East.
8. What are the timings of this job?
Ans. Siddharth Bhanushali Advisory Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Vegetarian Cook position is now open for candidates interested in the Cook / Chef Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Cook / Chef Jobs is a plus.
