Job Description
More info about this Vehicle Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aslam travels will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aslam travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aslam travels does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pandey Nagar near royal Inn
Room no 453
Salman travels nalasopra e.
8. What are the timings of this job?
Ans. Aslam travels expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to SaturdayAslam travels
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Vehicle Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Maharashtra offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
