Job Description
Vehicle Driver
T
Tws Teamwork System India Pvt Ltd
चेन्नई, तमिल नाडु
आवेदन करें: WorkIndia.in
18 घंटे पहले
₹15 हज़ार–₹20 हज़ार प्रति माह
फ़ुल-टाइम
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car, Company
More info about this Vehicle Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 13/71, Kambar Colony, 28th Street
Anna Nagar
Behind Reliance Fresh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tws Teamwork System India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Vehicle Driver position is now open for candidates interested in the Driver Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Driver Jobs is a plus.
