Job Description
More info about this Verifier Customer Service Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ATHENA BPO will provide a salary in the range of 13000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ATHENA BPO expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ATHENA BPO expects the candidate to have the following skills: English, Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. ATHENA BPO expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Athena Bpo Pvt Ltd
Symphony IT Park, 1st Floor ,B wing
Near Megarugas Hall ,Opp Chandivali Studio
Andheri East -Mumbai 40006+.
8. What are the timings of this job?
Ans. ATHENA BPO expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Verifier Customer Service position is now open for candidates interested in the BPO Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in BPO Jobs is a plus.